Despre noi

Duo Kashmir reunește pasiunea pentru muzică a doi tineri instrumentiști: Răzvan Vasile – vioară și Bianca Vasile – pian, ambii absolvenți ai Academiei de Muzică „Gh. Dima”  Cluj Napoca.

Dragostea și pasiunea pentru muzică a fost cea care le-a unit prima dată sufletele, mai târziu destinele ca soț și soție, apoi să îi determine să ofere darul muzicii lor și altora. Astfel, în 2011, a luat naștere Duo Kashmir, un duo ce unește sonoritățile viorii cu cele ale pianului și care împlinește visul lor de a-și întregi talentele.

Cei doi iubesc să cânte împreună la evenimentele speciale din viața oamenilor, să facă parte din viața lor, dorind să ofere prin muzică amintiri de neuitat. Cele mai frumoase și pline de satisfacție momente sunt acelea în care surprind pe chipurile ascultătorilor emoțiile și trăirile ce renasc din acordurile muzicii.

Duo Kashmir se remarcă prin eleganță, experiență, profesionalism și devotament, cu o muzică deosebită, personalizată în funcție de eveniment și preferințe, ce asigură o ambianță muzicală cu un stil aparte.

Orice eveniment poate fi transformat într-un moment special și unic dacă veți alege Duo Kashmir și cu siguranță nu veți avea regrete!