Testimoniale

 

Deși a trecut aproape un an de la nunta noastră, prezența voastră rămâne un reper minunat. Ne-ați încântat oaspeții cu interpretările pline de farmec trezindu-le amintiri dintre cele mai profunde. Suntem mereu întrebați de voi și cum ne-am gândit să apelăm la serviciile voastre, căci ați reușit să transpuneti povestea noastră în note muzicale, iar invitații au fost deplin fermecați de fiecare acord. Vă mulțumim pentru clipele minunate, pentru colaborarea frumoasă și prezența voastră. Ați fost exact așa cum ne gândisem că am vrea să arate momentele nunții noastre.
Vă dorim din suflet să aveți parte de evenimente frumoase ca voi și realizări din plin! Cu drag,

Diana & Ciprian!

sklaksjkalksdlkalskdjak

Mulțumim Duo Kashmir pentru momentul special creat la nunta noastră. Ați fost salvarea noastră. Deși v-am contactat cu doar câteva zile  înainte de nuntă, nu ați ezitat să veniți și să ne încântați cu muzica intepretata de voi dând dovadă de profesionalism și seriozitate. A fost într-adevăr o alegere inspirată și nu am regretat. Atât noi cât și invitații noștri am fost captivați de o muzică bună și pe placul tuturor. Vă mulțumim din suflet!  

Daniela & Bogdan

l

Duo Kashmir a fost alegerea perfectă pentru nuna noastră. Până ce noi ne-am făcut apariția invitații noștri au fost întâmpinați, plăcut surpinsi și delectați de muzica frumoasă oferită de către voi. O deschidere de nuntă ce va rămâne cu siguranță în mintea noastră și a invitaților noștri. Vă mulțumim.

Ioana & Rareș

l

Vă mulțumim din suflet pentru atmosfera muzicală creată în cea mai specială zi din viața noastră. Nașii noștri Brigitte și Otto ne-au încântat cu dansul lor deosebit pe o muzică de tango interpretată minunat de voi. Nu vom uita nici supriza voastră muzicală pentru Peter reallizată cu mare drag, chiar dacă asta a implicat adăugarea unei noi piese în repertoriul vostru. O seară într-adevăr grandioasă și de neuitat….!!! IŽncムo dată mii de mulțumiri Duo Kashmir! 

Monica & Peter

k

Ne-a făcut o adevărată plăcere să colaborăm cu voi și cu siguranță vom ține legătură și pe viitor. Ați fost momentul care a sensibilizat și marcat în mod plăcut invitații. Nunta noastră a început perfect alături de voi. Mulțumim din suflet Duo Kashmir!

Angi & Ionuț

kkk

Ne-am simțit minunat în seara de Revelion alături de voi. Muzica voastră a făcut ca petrecerea să fie una elegantă și deosebită. Ne bucurăm că am avut plăcerea să vă ascultăm. Felicitări!           

Carmen & Cristi

kkj

V-am auzit întâmplător la nunta prietenilor mei și am rămas plăcut surpins. A fost ceva inedit, care a reușit să mă sensibilizeze. Bravo vouă și vă felicit pentru ceea ce faceți!                                                   

Adrian 

llllll

Nunta noastră a prins mai multă culoarea alături de Duo Kashmir. Ei au dat o notă de eleganță  evenimentului, iar toată lumea s-a simtit bine. Vă multumim

Anca & Florin 

jjjj

 Ne-ați cântat și încântat în același timp, a fost o bucurie să vă avem la nunta noastră! Ne-am simțit minunat! Vă mulțumim pentru piesele alese și pentru profesionalismul de care ați dat dovadƒă! Cu siguranță ne vom revedea, dacă nu la evenimente cel puțin la o cafea când ajungem în România! Vă îmbrățișăm cu drag.

Carmen & Ovidiu      

                                  

llll

Duo Kashmir a acompaniat intrarea în sală a invitaților noștri. Ne bucurăm că v-am avut alături, atât pentru calitatea momentului muzical cât și pentru farmecul personal.                                                      

Ileana & Kai

hhjjkkk

Am avut plăcerea de a vă asculta la nunta prietenilor mei, Carmen și Ovidiu. Ați fost abosolut superbi, mi-ați atins inima cu muzica voastră.  Felicitări!

Liliana

fff

Muzica dă suflet universului, aripi gândirii, avânt închipuirii, farmec tinereții, viață și veselie tuturor lucrurilor. Fără muzică, viața ar fi o greșeală! Sunteți minunați, iar muzica interpretată de voi este deosebită. Mulțumesc Duo Kashmir pentru atmosfera frumoasă creata la Revelion 2015.

Cosmin

 

V-am ascultat la nunta verișoarei mele. M-ați încântat cu muzica interpretata de voi care m-a trimis cu gândul în diferite epoci și timpuri. Mi-ați făcut o seară de vis cu atmosfera creata de voi. Speechless….sunteți minunați!

Maria

lkhggg

Bravo și felicitări atât pentru sunet cât și pentru calitate. Bravo Răzvan mă bucur că ți-ai mentinut direcția. Faceți o treabă minunată. Felicitari și țineți-o tot așa!

Burcea  Marin Dumitru 

 

 Mulțumim Duo Kashmir că ați fost alături noi, ați fost minunați și ne-ați ajutat imens la dansul mirilor. Vă dorim multă fericire și să vă bucurați de familia voastră mărită.

Dana & Luci

 

lMulțumim frumos, Duo Kashmir!!! Vrem să vă mulțumim foarte frumos pentru tot. Ați făcut un show foarte bun care a fost apreciat de către invitați și ținem neapărat să vă spunem în cuvinte acest lucru. De asemenea surpriza făcută Teiei a fost una plăcută și a ajuns la sufletul ei. Cu siguranță ați avut o contribuție importantă în realizarea evenimentului perfect . Mulțumim încă o dată Duo Kashmir! Ați fost minunați!

Teia & Vlad

 

Vă mulțumim. Ați fost minunați, ne-at încântat atât pe noi cât și pe invitații nostri. Sunteți niște profesioniști adevărați. Ne-ați ajutat la dansul mirilor cu muzica voastră live, iar totul a ieșit minunat. Vă mulțumim pentru tot ce ați făcut!

Alexandra & Paul 

 

Mulțumim Duo Kashmir. Sunteți deosebiți prin muzica vostra și niște adevărați profesioniști. Vă mulțumim că existați să ne mângâiați sufeltul cu ceea ce faceți!    

Pop Viorel 

 

Mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru noi, am fost foarte încântați de momentele pe care le-ați făcut la nunta noastră și la fel au fost și invitații noștri. Mulțumim că ați realizat într-un timp foarte scurt o piesă dragă nouă cu care ne-ați ajutat la dansul mirilor. Sunteți deosebiți!

Liga & Adrian Lindenause

 

Prestația voastră a fost excepțională! Numai cuvinte de laudă și multe mulțumiri în numele Sofiei! Sunteți senzaționali!                                                                                                                                    

 Erika Sosdean 

 

Vă mulțumim din suflet pentru tot, sunteți extraordinari! Nu pot reda în cuvinte cât de minunați ați fost! Cu „Nothing else matters” m-ați dat gata, mi-au trecut toate emoțiile instantaneu. Mulțumesc!    

         Gabriela Keresztesi

 

Mulțumim Duo Kashmir pentru prestația voastră de înaltă calitate, la nunta noastră. Vă urăm să aveți parte de multe bucurii și fericire, și la cât mai multe evenimente la care să încântați auditiv publicul. Vă recomandăm cu drag și așteptăm să ne revedem la o cafea. Cu drag, Doru & Andreia